Activiteiten

Beste leden,

Wegens de verkiezingen op 14 oktober zal de slotrit naar Rossem niet doorgaan.

Wat komt er in de plaats?

Een familietrip op zondag 21 oktober (en de laatste puntentoekenning seizoen 2018 voor fietsende leden).

Doelgroep: ieder lid van NABC, met partner, kinderen en sympathisanten.

Afstand: 35 km.

Vertrek: gezamenlijk onder begeleiding van de wegkapiteins en een volgwagen aan ons lokaal café Perfect om 10 uur stipt.

Inschrijvingen: in ons lokaal tussen 9 u15 en 9 u50. Kostprijs 7€ per deelnemer, ter plaatse te betalen (cash). Kinderen tot en met 12 jaar gratis!

Omschrijving van de trip: onze nieuwe hoofdsponsor “Piccolini” plaatst aan de winkel van de NAB Store (halverwege de rit), een foodtruck waar er naar keuze soep of een belegd broodje zal kunnen verorberd worden. Nadien rijden we gezamenlijk naar ons lokaal waar een 2é foodtruck van de sponsor ons nog zal laten genieten van een ijskreem. En dit dus voor de democratische prijs van slechts 7€.

Om Piccolini bij benadering te kunnen inlichten omtrent het aantal deelnemers, willen we graag een bevestiging van uw aanwezigheid samen met het aantal deelnemers. Gelieve daarom voor woensdag 17 oktober uw antwoord door te mailen naar de clubmail ( Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Ter info delen wij jullie ook mee dat het teerfeest ter afsluiting van het seizoen 2018 zal plaatsvinden bij traiteur Pletinckx, op zaterdag 15 december tussen 19u 30 en 23u30.

Beste groeten,

Het bestuur.